Velkommen til Karins gæstebog

Du er meget velkommen til at skrive en hilsen i min gæstebog eller forespørgsler :-) Billeder er også meget velkomne

12-12-2017

Olivia og Jonas

Kære Karin og familie 😊😊Det er nu lidt over en måneds tid siden at vi hentede Carlo.

Carlo er efter lidt tid, faldet rigtig godt til hos os. Han er en skøn, nysgerrig, legesyg nussehund som vi er meget glade for.


Carlo er vild med andre mennesker og dyr og vil helst hilse på alle der går forbi når vi er på tur.👍😅
Carlo kan bestemt ikke lide at være alene hjemme, så det er noget vi går langsomt frem med.Det er tydeligt at Carlo kommer fra et rigtig godt hjem, hvor han er blevet stimuleret lige tilpas. Han har det fint med diverse lyde (undtagen støvsugeren 😉) og forventer det bedste fra alle han møder. Han er vild med at lege og er meget ivrig når vi øver
diverse kommandoer.Det er en fantastisk hundehvalp vi har fået, og vi er meget taknemmelig for at han havde sine første par måneder hos Karin og familien inkl. Bella og Molly og alle de andre skønne hvalpe!
Knus fra Olivia og Jonas

12-11-2017

Julie og Matti

Kære Karin 😊Så er den første uge gået med helt fantastiske Bumle. Han kan allerede sitte, dække og gi' pote og så kommer han endda, når man kalder. Så dygtig! 😍 Tisse osv gør han næsten kun udenfor, og han er god til "at sige til". Der er få uheld herinde, hvis han lige
har leget vildt og vi er for langsomme til at komme ned på gaden 😅Alenehjemme træning går også forrygende. Han tager det som en mand 😁Han møder nye mennekser, børn og hunde med enorm kærlighed og nysgerrighed. Han er supersej. Biler, ambulancer, cykler og knallerter er han også helt cool med. Fortrækker ikke en mine - allerede en lille københavner-hund 😂 Det eneste, der har krævet lidt overvindelse,
var hans nye, grønne madskål. Men den er nu også inde i varmen ;)Vi er så forelskede i ham og vil til hver en tid anbefale dig og dine hunde til andre, der søger en lille bomuldsvuf. 😊
Tak for det hele. Og stor tak for de søde videoer og billeder på Facebook, som vi løbende har kunne følge med i.
Hils Christina mange gange <3 og Molly og Bella.Knus fra Julie og Matti

10-11-2017

Lene Ploug

Kære Karin & co

Handsome Duke alias Valde er nu godt 9 uger og stortrives her i Køge.

Han har fra første dag været glad og tryg, og vi er overrasket over, at han stort set allerede er renlig.


Tusind tak for jeres store indsats med hvalpene - det er helt sikkert jeres fortjeneste, at vi nu har jordens dejligste hund, som vi lover at passe godt på.

Valde bliver fortsat løbende socialiseret med både børn, voksne og andre hunde. Så sent som i dag har han hilst på to dejlige kongepudler, og efter et øjeblik begyndte han at lege med dem.


Ellers træner vi møde med biler og lastbiler, som han ikke er så begejstret for endnu. Men det skal nok komme. Og så træner vi ham i ikke at bide i hænder og fødder ;)

På søndag starter vi til hvalpetræning, og ellers kan jeg kun sige, at man skal have god tid, når man lufter ham, for han charmer sig ind hos alle :)

Endnu engang tak til jer, mor Molly og mormor Bella- vi elsker vores lille søde Valde <3

08-11-2017

Gitte

Kære Karin og ChristinaPræcis for en uge siden hentede vi, med stor spænding, vores dejlige lille Fido❤.


Ugen igennem har vi kun oplevet en dejlig nysgerrig, meget glad, og lærenem nussehund, som hviler i sig selv. Og som er rigtig god til at sove😴😀.

Der er ingen tvivl om, at jeres kæmpe indsats hver dag, med alt den kærlige omsorg og stimuli, har givet Fido den bedste start på livet, og er årsag til, at han møder verden uden at vise tegn på stress eller nervøsitet.

Tak! for alle de dejlige billeder og sjove videoer, vi modtag allerede fra fødslen, det gjorde ventetiden helt speciel.

Hele forløbet fra første kontakt til nu, hvor vi sidder her, og nyder en skøn lille vovse, har været en utrolig positiv oplevelse.


Vi vil helt klart anbefale jer til andre, som ønsker at købe en bomuldshund 🐶.De kærligste hilsner

Fido og fam.06-11-2017

Tinna Nygaard

Kære Karin og Christina

Nu har dejlige Vilde boet hos os i fem dage. Hun bringer mange smil og stor glæde i vores hjem.

Vilde er sød, sjov og kærlig - Hun elsker at kæle, lege, putte og nusse. Men det der kendetegner Vilde allermest er hendes fantastiske gå-på-mod - Hun har en tro på sig selv og kaster siger gerne ud i nye"eventyr". Hun er også meget tillidsfuld - Hun har stor
tiltro til, at alle i omgivelserne vil hende det bedste. Det er nogle fantastiske egenskaber vores lille hundehvalp har. Det er meget tydeligt, at hun kommer fra en opdrætter/et hjem med kærlighed, og hvor hun er blevet tilpas stimuleret.

Tak fordi i har været så søde til at lægge foto/video op på jeres Facebook gruppe. Det har gjort det muligt for os at følge med i Vildes første tid, selv om vi bor i Nordjylland.

Det har også været dejligt, at du, Karin, har været så tålmodig ift. at svare på alle vores spørgsmål m.m. i ventetiden.

Vi kan varmt anbefale andre at købe hvalp hos jer.

Vi er så lykkelige, fordi dejlige Vilde er vores hvalp, og vi glæder os så meget til alle de dejlige oplevelser, vi skal have med hende fremover.

Vi ser frem til at mødes med jer og ikke mindst mor Molly, mormor Bella og alle de andre søskende hvalpe til hvalpetræf i det nye år.

De kærligste hilsner Tinna Nygaard

06-09-2017

Lenette Normann

Vi har nu haft Molly i godt to måneder. Hun er en fantastisk sød og kærlig hund, der trives og altid er i godt humør. Hun spiser godt, sover igennem om natten og er renlig. Vi er netop startet til hvalpetræning, og det sociale samvær med andre hvalpe har
hun også har taget fint. Hun er meget glad for børn, og er i det hele taget en meget harmonisk hund. Vi kan således give Thelands Coton de varmeste anbefalinger. Lenette og Kurt

14-07-2017

Ronja Siesing

I dag er det en uge siden vi fik Joey med hjem, og sikke en glæde han har bragt med sig ind i vores lille hjem <3

Vi er rigtig imponeret over Joeys sind og evner. Han udviser ægte hvalpelykke :D

Vi har kun haft få uheld indendørs, og det er ikke et problem at sove om natten. Karin har gjort et godt stykke arbejde med hvalpene, det er tydeligt at se og mærke.Det er rigtig dejligt at følge med i hans søskende på Karins Facebookside - det giver os mulighed for at dele gode oplevelser og spørge, hvis der skulle være noget.Alt i alt en rigtig god oplevelse!

11-07-2017

Karin Bang

I dag er det 2 uger siden, vi fik Elliot hjem.

Han er kærlig, glad og tillidsfuld❤️

Han sover allerede igennem til kl 6-6.30, hvilket vi synes er meget flot. Går fint småture i sele og vi har kun haft enkelte uheld indendøre😊Da vi besluttede os for at skulle have en Coton, var vi inde på flere hjemmesider og valget faldt på Thelandscoton, allerede hjemmesiden skilte sig ud fra de andre.

Der blev oprettet en Facebook gruppe, så vi har kunnet følge med fra start ril slut. Karin og Christina har lagt videoer og billeder ud, så vi hele tiden har kunnet følge med😊Tak Karin og Christina for det store arbejde I har lagt i, at vi alle har kunnet få den mest fantastiske hvalp hjem❤️Vi kan på det varmeste anbefale Thelandscoton, der findes Intet bedre sted, at få sin hvalp fra🐶😘De kærligste hilsener

Karin & familie

10-07-2017

Sanne Hansen

Vi er så glade for lille Ellie, som vi hentede d.29/6-17. Det var dejligt at følge Ellie og hendes søskende siden fødslen. Karin lagde videoer og billeder ud, og vi besøgte hvalpene flere gange.


Nu er Ellie hjemme hos os - det er tydeligt st se og mærke, at Karin og Christina har plejet hende godt. Hun er en glad, nysgerrig, tillidsfuld og kærlig hvalp.

Vi kan på det varmeste anbefale Karin som opdrætter.

Bedste hilsener fra Sanne og familie 🐶👍❤️

04-07-2017

Helena Wagner

Kære Karin og Familie.Vi har haft Felix i 10 dage og han bliver mere og mere legesyg og gør hvis han ikke lige får opmærksomhed og vil leger med ham.Han er blevet god til at vise når han skal ud og tisse og går efter min datter og jeg ud til græsset uden snor, men han elsker at hilse på folk så kan godt finde på at løbe, så det er vi igang med at træne.

Han er god til at gå med snor, men kan godt blive lidt forvirret med nye dufte og veje, så små skridt.Min familie og jeg kan kun varmt anbefale at man får en hvalp fra Karin, der bliver givet så meget omsorg og kærlighed til de små hvalpe og os købere kan følge med hele vejen, det er så godt med en masse billeder og videoer.


Så hvis i går og tænker på at anskaffe jer en coton de tulear så ring til Karin.

01-07-2017

Betina Nielsen

Hej Karin og familie,

Nu har vi haft Milo i 4 dage og han er bare en dejlig kvik dreng - den bedste fødselsdagsgave jeg nogensinde kunne ønske mig! :-P

Han vil meget gerne ud at opleve noget, og er så god til at gå i sele og snor at vi bliver nødt til at begrænse ham, for at skåne hans små ben og hofter. Han vil også rigtig gerne hilse på nye mennesker og er meget tillidsfuld når han kan se på os at vi synes
det er ok at snakke med vedkommende. Men mennesker han ikke kender, der går ude på fortovet får lige et lille "vov" med på vejen. Vi øver allerede nu, så det ikke tager overhånd. ;-)

Han er super god til at gå til havedøren eller selv gå ud hvis døren er åben og han skal tisse. Vi har ikke haft et eneste uheld indenfor - det er meget imponerende, I har virkelig gjort et godt forarbejde! :-D


Han sover også ret godt, skal kun ud en enkelt gang om natten og så kan vi sove videre bagefter. ;-)

Vi er kun lige gået i gang med alene-hjemme træning i dag, men umiddelbart kan han snildt være alene i et kvarter uden problemer. Der skal nok nå at komme tisse-uheld når vi øger tiden, men det er jo kun naturligt.

Vi synes egentlig "bare" at I har gjort et fantastisk stykke arbejde med at få gjort hvalpene klar til bo hos os og de andre nye familier.


Tusind, tusind TAK, snudekys og potedask herfra. :)

Hjemmeside 27-09-2016

Mette Højlund

Hej Karin, vi har fået os en rigtig dejlig hund, som vi sikkert vil få meget glæde af. Vores indtryk er, at dine hunde bliver passet til punkt og prikke og at du går meget professionelt tilværks. Rigtig dejligt at vi har kunnet følge dens udvikling både
med besøg og posts på facebook. Et rigtig fint sted at købe hund.

30-08-2016

Simone og Allan

Kære KarinMange tak for at du har bragt dette lille vidunder til verden ❤

Luna er alt hvad vi kunne ønske os og meget mere til!

Hun er en lille fræk, kærlig, sund og rask hvalp som passer perfekt til os.

Vi har følt os i trygge hænder lige fra start til slut og kærligheden fra dig til dine hunde kan ingen være i tvivl om ❤Vil til enhver tid anbefale "The Land" til andre hvalpe købere ❤

23-08-2016

Gitte

Kære KarinVi kom ikke hos dig imens hvalpene var små men vi var så heldige at der kom en hvalp tilbage som vi kunne få.

Vi ville have en hvalp med gå på mod og du gav os god tid i dit hjem så vi kunne blive trygge i vores valg.

Og vi har bare fået den dejligste Blondie nu Chanel som er fuld af spilopper og leger med Cotton 2 år dagen lang ❤️💙

Vi vil til hver en tid anbefale dig hvis andre vil have en Coton de tulear.

22-08-2016

Susanne

Kære Karin,

Først en kæmpe tak for din gæstfrihed og åbenhed i forbindelse med køb af vores skønne lille Eddie😍

Da vi så din hjemmeside med alle dine billeder og beskrivelser, kunne vi mærke en Omsorgsfuld opdrætter med stort🐶 ❤️ lige noget for os.


Vi har aldrig haft hund før, så det betød rigtig meget for os, at vi måtte komme og besøge hvalpene nogle gange og stille en masse spørgsmål.


Vi har følt os i trygge hænder hele vejen igennem og har måtte spørge alt det vi ville også efter vi har fået Eddie med hjem, hvilket vi har benyttet os af og som har givet os ro og stor tryghed🙏🐶💕De kærligste hilsner

Eddies familie21-08-2016

Jens hjorth

Hejsa Karin

Vi takker for venlig behandling og en rigtig skøn og dejlig lille hund kommer sikkert tilbage og bestiller endnu en om 2 årstid

Hjemmeside 22-02-2016

Casper Nielsen

sikke nogle søde hunde i har

08-10-2015

Louise Wium Gotthardt

Jeg har haft den store fornøjelse at overtage en hvalp fra kuldet efter Bella og Louis. Jeg hentede Alexander, som nu hedder Bob, d. 30. august, men jeg mødte ham første gang, allerede da han var 11 dage gammel. Bob er min første hund, så for mig var det
rigtig vigtigt, at jeg altid bare kunne spørge løs om alt muligt og komme på besøg inden Bob skulle med hjem. Jeg besøgte Karin og familien i Ishøj tre gange, og hver gang jeg svar på en masse spørgsmål samtidig med, at jeg kunne se Bobs fine udvikling. Udover
det var Karin altid hurtig til at svare på SMS, hvis jeg lige stod og skulle have svar på noget. Rigtig dejligt for en begynder som mig :-)

Jeg har fået en helt fantastisk glad og tillidsfuld hund i Bob, som jeg slet ikke kan forestille mig at skulle undvære nogensinde igen. Han er sund og dejlig og altid i godt humør, han har et fantastisk temperament præcis som en coton skal have, og han charmer
sig gennem tilværelsen på Bornholm, hvor vi bor.

Jeg vil til enhver tid anbefale Karin, som har været så sød og hjælpsom gennem hele "købeperioden" (og i øvrigt stadig er det).Kærlig hilsen fra en meget tilfreds hvalpekøber og en glad cotonbamse :-)Louise & Bob

01-10-2015

Jutta

Tak Karin og Christina for en super hyggelig eftermiddag på stranden !!!

-Cesar var dejlig træt bagefter :-)

28-08-2015

Jutta

Det er nu en uge siden vi hentede Athos og kørte de 35min nordover mod det nye hjem.Dagene er fløjet af sted, meget er sket i den lille nu Cesar’s unge liv, vi har fortsat den rytme som kendt hjemmefra mht til spisning, tisseture, lej mv. På toppen er der så lagt DKK’s hvalpetræning og alle de nye lyde og lugte vi har i vort hjem. Det går
hurtigt fremad – Cesar har modtaget en god ”grunduddannelse” i lyde som vi har nydt godt af. Dertil hjælper det jo naturligvis også hvis man går nysgerrigt frem under betegnelse af ”nyttet” og første kommentar fra de fleste ved første introduktion er ”nååh,
hvor er han sød”.Tusinde tak Karin for en dejlig hvalpe og alt støtte !!Mange hilsner fra Cesar’s ny familie

Hjemmeside 25-06-2015

Christina

Hej Karin

Så kom de endelige :-) - stort tillykke til hele familien og til mor Bella. Dejligt at I fik jeres skønne prinsesse :-)

Nyd de næste 8 uger :-)

Stort tillykke fra Chingu og Christina