Velkommen til Karins gæstebog

Du er meget velkommen til at skrive en hilsen i min gæstebog eller forespørgsler :-) Billeder er også meget velkomne

Email 12-01-2019

Maria Skov Rasmussen

Hej Karin og co.

Nu hvor Dovah er 10 uger og 2 dage får du en lille hilsen i gæstebogen!

Vi har været så heldige at vi, for 2 uger og 1 dag siden, fik lov at hente vores søde Dovah. Vi havde begge to sommerfugle i maven både af glæde og spænding! Vi har oplevet meget på de to uger vi har haft med Dovah. Nytår, som hun tog i stiv arm, hun sad og
kiggede ud af vinduet på fyrværkeri sammen med os mens vi skålede og spiste kransekage (dog kun vand og et tyggeben til Dovah ;) ). Siden da har hun fået sit første bad hjemme ved os, det var ikke sjovt syntes hun, men det var tilgengæld hyggeligt at ligge
pakket ind i håndklæder og sove! Hun har været på besøg hos dyrlægen til et hvalpe-visit hvor hun blev rost til skyerne for både helbred og hendes gode sind!

Vi glæder os til at bruge rigtig mange år med hende endnu, og måske hun en dag skal have en lillesøster fra Theland’s Coton?

Tusind tak for dit store arbejde Karin! Al den tid og kærlighed du har givet dette kuld har i den grad båret frugt, og vi har en kærlig, modig og nysgerrig lille hvalp!De bedste hilsner

Malte og Maria

Email Hjemmeside 06-01-2019

Anne Mette

Hej Karin

Vi er så glade for den lille søde Max. Tak fordi, at du har givet ham (og de andre hvalpe- søskende) den bedste start på livet.


Kærlig hilsen familien Voss Bülow

Email Hjemmeside 02-07-2018

Inge Gudbergsen

Hej Karin

Nellie er nu godt 15 uger, hun trives godt og er fantastisk glad for børn, andre hunde og at grave store huller i haven eller ved stranden.

Hun elsker at vi kaster ting, som hun kan hente til os.

Nellie er en dejlig hund - tak for hende.

Email 30-06-2018

Jens hjorth

Hejsa KarinDer er nu gået små 7 uger siden vi hentede vores lille ny guldklump , han er en sjov og meget frisk lille spradebasse .


Vi takker mange gange for endnu et pragtfuldt medlem til vores familie .Kærligt hundedask fra

Jens , Line , Balou og Louie .

Email 14-06-2018

Benedikte Widal Andersen

Nu er det lidt over 4 uger siden vi var så heldige at hente vores lille Mollie hos Karin. Og sikken en gave vi har fået. Mollie er bare så fantastisk og slet ikke til at stå for. Som vores søn har udtrykt det, så er hun virkelig god til at tiltrække sig
kærlighed.

Det er tydeligt, at hun føler sig hjemme, og hun beriger vores liv med nus, slik og kys, som selvfølgelig bliver gengældt i rigelige mængder.

Mollie er en rolig hund, der hviler i sig selv. Hun elsker at lege og kaste rundt med sit legetøj, og hvis hun kan finde et sted at grave eller lige hapse en blomsterknop, når mor ikke kigger, så gør hun også det.

Til gengæld er hun rigtig god til at forstå ordene ‘nej’ og ‘kom’, og ‘sit’ er rigtig godt på vej. Og så har hun netop opdaget at apport kan være rigtig sjovt.


Hun sover så fint i sin kurv ved siden af vores seng hver nat, og hun sov igennem allerede efter 2 dage..SÅ flot.

Hun er ikke bange for noget, hverken ambulancer, ting der falder på gulvet eller robotplæneklipperen.

Mollie møder alle mennesker med logrende hale og slikkeri på hænderne. Alle bemærker at hun er utrolig tillidsfuld.

Det er meget tydeligt, at Mollie har fået en tryg og rolig start på livet hos Karin Theland, hvilket vi sætter utrolig stor pris på. Vi kan til en hver tid anbefale andre at købe hvalpe hos Theland’s Coton:)

Email 01-06-2018

Marianne Munksgaard

“Vidste først helt, hvad det ville sige at have ansvaret og glæden ved en hund, da vi havde taget hende med hjem fra de trygge rammer hun i 8 uger havde haft hos Karin”.
Vi kan ikke understrege betydningen af, hvor vigtigt det er, hvor ens hund kommer fra. Balou - vores nu snart 11 uger gamle tæve - er SÅ sød. Så dygtig. Så hurtig til at blive næsten renlig - “tisse tisse” som Karin må have sagt en million gange, mens hun havde
hende, er verdens bedste ord. Det virker! Balou sovet - efter 14 dg i stuen - nu i vores seng hele natten. Hun vågner (næsten) når vi vågner, og dette med logrende hale og smilende øjne.


Men vi er nu hendes et og alt. Dem hun - konstant - gerne vil lege og kæle og være “ farlig lille hund” med 😉🐾.


Det er et stort ansvar men det hele værd. Det er meget som at få et lille barn man igen skal lære alle de ting verden byder på.


Balou er i dag så dygtig til at være med i bilen; helst på skødet men også i trandportkasse.


Pleje af poter, kløer, pels, øjne er daglige forpligtelser, hvis man vil bevare skønheden og trivslen for sådan en kridhvid tot.


Tak Karin for opdragelsen og videregivelsen. Du lagde aldrig skjul på at det ikke “bare er et legetøj”.

Email 30-05-2018

Helle Færch

Kære Karin og familie, så er de første 14 dage gået med vores skønne tot Mille (orange pigen). Hun har smeltet vore hjerter totalt og ligeså alle hun møder på sin vej. Hun er nu allerede en bestemt pige, lærenem og super sjov. Hun har et godt sovehjerte
og kommet godt på vej i renlighedstrænlngen. Er startet til hvalpetræning og vi har fået nogle gode fif som vi nu vil træne på. Vi øver køre bil og idag gik det fantastisk godt, måske fordi vi bruge en spray fra dyrlægen som kunne virke mod køresyge og uro.
Ellers hygger vi meget med Mille og er begyndt med en super kort aftentur og hun går børstet tænder lige inden sengetid, det er hun så dygtig til. Mange hilsner fra Mille og Familien Færch i Ølstykke hallen

Email 12-12-2017

Olivia og Jonas

Kære Karin og familie 😊😊Det er nu lidt over en måneds tid siden at vi hentede Carlo.

Carlo er efter lidt tid, faldet rigtig godt til hos os. Han er en skøn, nysgerrig, legesyg nussehund som vi er meget glade for.


Carlo er vild med andre mennesker og dyr og vil helst hilse på alle der går forbi når vi er på tur.👍😅
Carlo kan bestemt ikke lide at være alene hjemme, så det er noget vi går langsomt frem med.Det er tydeligt at Carlo kommer fra et rigtig godt hjem, hvor han er blevet stimuleret lige tilpas. Han har det fint med diverse lyde (undtagen støvsugeren 😉) og forventer det bedste fra alle han møder. Han er vild med at lege og er meget ivrig når vi øver
diverse kommandoer.Det er en fantastisk hundehvalp vi har fået, og vi er meget taknemmelig for at han havde sine første par måneder hos Karin og familien inkl. Bella og Molly og alle de andre skønne hvalpe!
Knus fra Olivia og Jonas

Email 12-11-2017

Julie og Matti

Kære Karin 😊Så er den første uge gået med helt fantastiske Bumle. Han kan allerede sitte, dække og gi' pote og så kommer han endda, når man kalder. Så dygtig! 😍 Tisse osv gør han næsten kun udenfor, og han er god til "at sige til". Der er få uheld herinde, hvis han lige
har leget vildt og vi er for langsomme til at komme ned på gaden 😅Alenehjemme træning går også forrygende. Han tager det som en mand 😁Han møder nye mennekser, børn og hunde med enorm kærlighed og nysgerrighed. Han er supersej. Biler, ambulancer, cykler og knallerter er han også helt cool med. Fortrækker ikke en mine - allerede en lille københavner-hund 😂 Det eneste, der har krævet lidt overvindelse,
var hans nye, grønne madskål. Men den er nu også inde i varmen ;)Vi er så forelskede i ham og vil til hver en tid anbefale dig og dine hunde til andre, der søger en lille bomuldsvuf. 😊
Tak for det hele. Og stor tak for de søde videoer og billeder på Facebook, som vi løbende har kunne følge med i.
Hils Christina mange gange <3 og Molly og Bella.Knus fra Julie og Matti

Email 10-11-2017

Lene Ploug

Kære Karin & co

Handsome Duke alias Valde er nu godt 9 uger og stortrives her i Køge.

Han har fra første dag været glad og tryg, og vi er overrasket over, at han stort set allerede er renlig.


Tusind tak for jeres store indsats med hvalpene - det er helt sikkert jeres fortjeneste, at vi nu har jordens dejligste hund, som vi lover at passe godt på.

Valde bliver fortsat løbende socialiseret med både børn, voksne og andre hunde. Så sent som i dag har han hilst på to dejlige kongepudler, og efter et øjeblik begyndte han at lege med dem.


Ellers træner vi møde med biler og lastbiler, som han ikke er så begejstret for endnu. Men det skal nok komme. Og så træner vi ham i ikke at bide i hænder og fødder ;)

På søndag starter vi til hvalpetræning, og ellers kan jeg kun sige, at man skal have god tid, når man lufter ham, for han charmer sig ind hos alle :)

Endnu engang tak til jer, mor Molly og mormor Bella- vi elsker vores lille søde Valde <3

Email 08-11-2017

Gitte

Kære Karin og ChristinaPræcis for en uge siden hentede vi, med stor spænding, vores dejlige lille Fido❤.


Ugen igennem har vi kun oplevet en dejlig nysgerrig, meget glad, og lærenem nussehund, som hviler i sig selv. Og som er rigtig god til at sove😴😀.

Der er ingen tvivl om, at jeres kæmpe indsats hver dag, med alt den kærlige omsorg og stimuli, har givet Fido den bedste start på livet, og er årsag til, at han møder verden uden at vise tegn på stress eller nervøsitet.

Tak! for alle de dejlige billeder og sjove videoer, vi modtag allerede fra fødslen, det gjorde ventetiden helt speciel.

Hele forløbet fra første kontakt til nu, hvor vi sidder her, og nyder en skøn lille vovse, har været en utrolig positiv oplevelse.


Vi vil helt klart anbefale jer til andre, som ønsker at købe en bomuldshund 🐶.De kærligste hilsner

Fido og fam.Email 06-11-2017

Tinna Nygaard

Kære Karin og Christina

Nu har dejlige Vilde boet hos os i fem dage. Hun bringer mange smil og stor glæde i vores hjem.

Vilde er sød, sjov og kærlig - Hun elsker at kæle, lege, putte og nusse. Men det der kendetegner Vilde allermest er hendes fantastiske gå-på-mod - Hun har en tro på sig selv og kaster siger gerne ud i nye"eventyr". Hun er også meget tillidsfuld - Hun har stor
tiltro til, at alle i omgivelserne vil hende det bedste. Det er nogle fantastiske egenskaber vores lille hundehvalp har. Det er meget tydeligt, at hun kommer fra en opdrætter/et hjem med kærlighed, og hvor hun er blevet tilpas stimuleret.

Tak fordi i har været så søde til at lægge foto/video op på jeres Facebook gruppe. Det har gjort det muligt for os at følge med i Vildes første tid, selv om vi bor i Nordjylland.

Det har også været dejligt, at du, Karin, har været så tålmodig ift. at svare på alle vores spørgsmål m.m. i ventetiden.

Vi kan varmt anbefale andre at købe hvalp hos jer.

Vi er så lykkelige, fordi dejlige Vilde er vores hvalp, og vi glæder os så meget til alle de dejlige oplevelser, vi skal have med hende fremover.

Vi ser frem til at mødes med jer og ikke mindst mor Molly, mormor Bella og alle de andre søskende hvalpe til hvalpetræf i det nye år.

De kærligste hilsner Tinna Nygaard

Email 06-09-2017

Lenette Normann

Vi har nu haft Molly i godt to måneder. Hun er en fantastisk sød og kærlig hund, der trives og altid er i godt humør. Hun spiser godt, sover igennem om natten og er renlig. Vi er netop startet til hvalpetræning, og det sociale samvær med andre hvalpe har
hun også har taget fint. Hun er meget glad for børn, og er i det hele taget en meget harmonisk hund. Vi kan således give Thelands Coton de varmeste anbefalinger. Lenette og Kurt

Email 14-07-2017

Ronja Siesing

I dag er det en uge siden vi fik Joey med hjem, og sikke en glæde han har bragt med sig ind i vores lille hjem <3

Vi er rigtig imponeret over Joeys sind og evner. Han udviser ægte hvalpelykke :D

Vi har kun haft få uheld indendørs, og det er ikke et problem at sove om natten. Karin har gjort et godt stykke arbejde med hvalpene, det er tydeligt at se og mærke.Det er rigtig dejligt at følge med i hans søskende på Karins Facebookside - det giver os mulighed for at dele gode oplevelser og spørge, hvis der skulle være noget.Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Email 11-07-2017

Karin Bang

I dag er det 2 uger siden, vi fik Elliot hjem.

Han er kærlig, glad og tillidsfuld❤️

Han sover allerede igennem til kl 6-6.30, hvilket vi synes er meget flot. Går fint småture i sele og vi har kun haft enkelte uheld indendøre😊Da vi besluttede os for at skulle have en Coton, var vi inde på flere hjemmesider og valget faldt på Thelandscoton, allerede hjemmesiden skilte sig ud fra de andre.

Der blev oprettet en Facebook gruppe, så vi har kunnet følge med fra start ril slut. Karin og Christina har lagt videoer og billeder ud, så vi hele tiden har kunnet følge med😊Tak Karin og Christina for det store arbejde I har lagt i, at vi alle har kunnet få den mest fantastiske hvalp hjem❤️Vi kan på det varmeste anbefale Thelandscoton, der findes Intet bedre sted, at få sin hvalp fra🐶😘De kærligste hilsener

Karin & familie

Seneste kommentarer

06.11 | 16:27

jeg har desværre ikke længere nogle hvalpe til salg . Mange hilsner Karin

Mange tak for henvendelsen

05.11 | 12:57

Har set jeres søde hunde på købhund.
Vi leder efter en lille sød han.
Vi er et par på K.50/M.56 fra Birkerød. Bor i hus med stor have og tæt på skov.
Har du stadig sådan en lille en?
Mvh
Nils

30.10 | 22:21

Hej, vi søger et nyt lille familiemedlem som kan flytte ind omkring juleferien, hvor vi alle er hjemme og klar til at tage imod. Må vi besøge det nye kuld?

17.01 | 11:31

Kære Lone. Jeg bruger ikke rigtig venteliste, da mange falder fra alligevel. Men skriv igen evt om ca 8 måneder, der vil jeg tro, at Aiya skal parres, så er det mere realistisk 👍😀

Del siden